1. Domov
  2. Príbehy
  3. Aký bol SIA Summit 2023?

Aký bol SIA Summit 2023?

Od vzrušujúceho úvodného dňa až po veľké finále bol SIA Summit na Univerzite v Novom Sade pohlcujúcim zážitkom v oblasti inovácií a vplyvných rozhovorov. Naši víťazi a víťazky mali možnosť […]

Od vzrušujúceho úvodného dňa až po veľké finále bol SIA Summit na Univerzite v Novom Sade pohlcujúcim zážitkom v oblasti inovácií a vplyvných rozhovorov. Naši víťazi a víťazky mali možnosť spoznať mnohých začínajúcich sociálnych inovátorov z celého sveta. Na jednom mieste sa tak stretlo okolo 150 mladých zanietených ľudí z viac ako 15 krajín.

Spolu sa ponorili do sveta sociálneho podnikania, udržateľnosti, rodovej rovnosti a odolnosti, vymieňali si nápady a názory, prezentovali projekty, ktoré vytvorili. Veríme, že Summit pomohol všetkým sociálnym inovátorom a ich cesta za pozitívnym dopadom bude pokračovať aj naďalej!

Za podporu programu ďakujeme partnerom: Wirtschafts Universitat Wien, ERSTE Stiftung, SAP, Coworking Cvernovka, Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis a Nadácia Slovenskej sporiteľne.

Foto: Filip Bojovic & Marija Mandic