1. Domov
  2. Príbehy
  3. Máme za sebou prvú expert session s Davidom Kalmánom

Máme za sebou prvú expert session s Davidom Kalmánom

Coworking Cvernovka | 11. 7. 2022 Zatiaľ čo náš tím usilovne pracoval na hľadaní ideálnych mentorov a mentoriek pre naše finálne projekty, účastníci a účastníčky sa stretli na expert session […]

Coworking Cvernovka | 11. 7. 2022

Zatiaľ čo náš tím usilovne pracoval na hľadaní ideálnych mentorov a mentoriek pre naše finálne projekty, účastníci a účastníčky sa stretli na expert session s Dávidom Kalmánom. Práve s ním sa mohli poradiť na témy časového manažmentu, komunikácie a aj líderských schopností.

David Kalmán pôsobí viac ako 17 rokov v  oblasti manažmentu, obchodu a vzdelávania. Jeho začiatky boli v s Prahe v najväčšej IT firme v Česku, kde začínal ako marketingový poradca. Pre korporáty vytváral stratégie, vzdelávacie moduly a mal na starosti implementáciu KPIs v jednotlivých divíziách.

Dnes je profesionálnym koučom a lektorom v oblasti komunikácie, časového manažmentu, vyjednávania, líderských zručností, typológie osobnosti či nastavenia obchodnej stratégie. Práve s týmito témami sa stretli aj naši finalisti programu Social Impact Award Slovakia 2022 počas celodenného workshopu v priestoroch Coworkingu Cvernovka.

účastníci programu Social Impact Award 2022 na expert session

Ďakujeme za podporu našim partnerom: SAP, ERSTE Stiftung, Wirtschafts Universitat Wien, Nadačný fond Telekom, Nadácia Slovenskej sporiteľne, Nadácia TESCO, Accenture a Nadácia Pontis.