1. Domov
  2. Príbehy
  3. SIA Slovakia 2023: Poznáme mená víťazov

SIA Slovakia 2023: Poznáme mená víťazov

Duševné zdravie, rozvoj manuálnych zručností, IT vzdelávanie mladých ľudí a budovanie ich vzťahu k prírode. Toto je len niekoľko z tém, ktoré rozvíjali finalisti Social Impact Award počas letného inkubátora […]

Duševné zdravie, rozvoj manuálnych zručností, IT vzdelávanie mladých ľudí a budovanie ich vzťahu k prírode. Toto je len niekoľko z tém, ktoré rozvíjali finalisti Social Impact Award počas letného inkubátora v spolupráci so svojimi individuálnymi mentormi a expertmi.

Social Impact Award je medzinárodný vzdelávací program a podporu sociálnych inovácií a podnikania mladých ľudí. Organizuje sa v 19 krajinách sveta a Slovensko je vďaka občianskemu združeniu KOLABO jednou z nich.

V piatok 29.9.2023 sa počas Slávnostného ukončenia programu predstavilo v Coworkingu Cvernovka 10 finálových projektov, z ktorých expertná porota vybrala 4 víťazov. Výherné projekty získali finančnú odmenu v hodnote 1 000 €, vstupenku na medzinárodný SIA Summit a ročné členstvo v Coworkingu Cvernovka v hodnote 1 500 €.

Kto sú víťazi SIA Slovakia 2023?

  • Odpútaj sa
  • Hack Slovakia Lectures
  • Hory Doly
  • Cenu verejnosti získal projekt MakerSpace Bratislava

Slávnostná ceremónia bola nielen oslavou úspechu, ale aj inšpiráciou pre ďalšiu generáciu mladých inovátorov. Program podporuje kreativitu, rozvíja spoluprácu a rozvíja zručnosti tých, ktorí sa neboja meniť svet prostredníctvom sociálneho podnikania.

Viac informácií o programe: https://slovakia.socialimpactaward.net/

Za podporu programu ďakujeme: Wirtschafts Universitat Wien, ERSTE Stiftung, SAP, Coworking Cvernovka, Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis a Nadácia Slovenskej sporiteľne.

Foto: Jakub Benko